Beetje bang voor niks - 10+

Tg Misschien

CC De Biekorf

Duurtijd: 60 minuten 

De tijd vliegt. Tijd heelt alle wonden. Tijd brengt raad. Maar klopt dit wel? Kan tijd vliegen? En waar vliegt 'ie dan naartoe? Kan tijd mijn wonden helen? Dus is tijd ook een dokter? Dat komt goed van pas. En als tijd op is? Kan die terug aangevuld worden of is het dan echt gedaan? Wat als je de tijd zou tegenkomen? Wat zou je dan vragen?

Kind heeft ook veel vragen en geen enkele volwassene heeft antwoorden. Wanneer Kind zich opsluit komt 'ie Tijd tegen en de twee raken in gesprek. Het zal geen gemakkelijk gesprek worden want het gaat over leven. Maar als je de tijd neemt dan kom je samen tot oplossingen. Of niet, want niet alles kan gefikst worden.

In de voorstelling “beetje bang voor niks” volg je de filosofische zoektocht van een kind naar de betekenis van tijd en wat die nog allemaal zou kunnen zijn.

Hoeveel tijd kunnen we samen verzamelen? Neem al je oma’s, opa’s, grootooms en oudtantes mee zodat we “heel veel tijd” in de zaal hebben zitten – tijd die al gepasseerd is en tijd die nog moet komen.

Ceci n’est pas une jeugdvoorstelling, dit is een jeugd-familie-woon-school-werk-vrije-zorg-oudedagvoorzieningsvoorstelling. We beogen een intergenerationeel publiek, hoe meer verschillende leeftijden in de zaal hoe liever.

Locatie

CC De Biekorf
Stationsstraat 23 , 9280 Lebbeke